Ostukorv on hetkel tühi, leia endale meelepärased tooted ja lisa korvi.
Ostukorv: 0 toodet, 0,00€

PS Vita Slim konsool 1GB (PCH-2004) (kasutatud)

PS Vita konsoolid ja tarvikud
Kasutatud tooted on põhjalikult testitud, garanteerime töökorra

Toode on hetkel otsas. Tellimise huviga kirjuta meile, täpsustame tarneaja ja hinna.

Kasutatud PlayStation Vita konsoolikomplekt.

Komplektis on olemas kõik vajalik kohe mängimiseks:

  • PS Vita Slim konsool (1GB sisemälu)
  • Laadija

Toode on põhjalikult testitud ja töökorras.
Konsool on kriimuline.
Konsoolil ei ole originaalkarpi.

Kõikidele kasutatud konsoolidele kehtib 2 aastat pretensiooni esitamise aeg (täpselt nagu uue kauba puhul), ehk mingit riski kasutatud toote ostmisega ei kaasne.

Uuem teise põlvkonna PlayStation Vita, 20% õhem ning 15% kergem, kui eelmine mudel. Seega on konsooli kaal vaid 219g ja paksus 15mm.
OLED-ekraani asemel on LCD-ekraan, pikendatud on aku kestvust ja lisatud on 1GB sisemälu.

PS Vita on modernne kaasaskantav mängukonsool, millel on ka erinevaid multimeediafunktsioone - saab kuulata muusikat, vaadata videoid ning kaameraga pilte teha või filmida. Sellel on 2 analooghooba (analog stick), ees kvaliteetne puutetundlik ekraan ja taga puutetundlik pind, kõik et mängu juhitavus oleks maksimaalselt nauditav.
Protsessoriks on Samsungi neljatuumaline ARM Cortex-A9 MPCore ning graafikaprotsessoriks SGX543MP4+, mis on võimeline kuvama 960×540 resolutsiooniga pilti 5-tollisel LCD-ekraanil.

Lisaks Vita enda mängudele saab pihukonsooliga mängida digitaalseid PSP ja PS1 mänge, mida saab alla laadida PS Store'ist. PSP UMD lugejat Vital ei ole, seega füüsilised PSP mängud ei ühildu.

Kui omate ka Playstation 4 konsooli, siis tuleb mõlemad konsoolid ühendada internetti ja teha süsteemitarkvara uuendus. Seejärel on võimalik konsoolid omavahel sünkroniseerida ja hakata kasutama PS4 Remote Play funktsiooni - saab mängida kõiki PS4 mänge PS Vita konsoolil (näiteks teises toas) või kasutada Vitat Playstation 4 lisapuldina.

Toode lisatud ostukorvi

Shoppa edasi Vormista tellimus